Onderhoud

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel.
Autobedrijf den Hartog is daarvoor de aangewezen partij. U krijgt er waar voor uw geld èn ons specialisme er gratis bij.

Waarom onderhoud bij de Autobedrijf den Hartog?

Er wordt aan uw Opel gewerkt door specialisten die getraind zijn door de importeur. Er wordt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen met minimaal twee jaar garantie.

De monteurs maken uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel model is ontwikkeld.

Wij gebruiken volsynthetische olie.

Prijzen voor een onderhoudsbeurt zijn inclusief milieutoeslag, microfilter, bougies, remolie (indien voorgeschreven) en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Na uitvoering van een onderhoudsbeurt aan uw auto, krijgt u tot maximaal één jaar lang Opel Assistance Plus mobiliteitsgarantie.
Autobebrijf den Hartog is namelijk van mening dat het door ons uitgevoerde onderhoud van zodanige kwaliteit is, dat wij er een mobiliteitsgarantie op durven te geven.

Als u uw Opel door ons laat onderhouden, betekent dit voor u dat uw Opel altijd in topconditie verkeert, met de zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus.

den Hartog Budgetbeurt

Bent u in het bezit van een al wat oudere auto? Ook dan heeft Autobedrijf den Hartog aan u gedacht. Met de den Hartog Budgetbeurt vanaf € 99,-
Een basis onderhoudsbeurt, maar dan speciaal gericht op oudere bouwjaren van alle merken en tegen een aantrekkelijk tarief.

Vervangend Vervoer

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Dit is in de meeste gevallen gratis.

Als u een afspraak wilt maken in onze werkplaats kunt u bellen met 0181-333555.

Klik hier voor de Bovag standaardbepalingen voor particulieren >
Klik hier voor de Bovag standaardbepalingen voor auto zakelijk >