Werkplaats

3 jaar garantie op uw laklaag bij nieuwe auto’s met WAXOYL 100+

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. De nieuwe lak krijgt een speciale voorbehandeling met Waxoyl Preclean. Deze behandeling zorgt voor een dieptereiniging van de nieuwe lak, zodat er een goede hechting ontstaat.

Waxoyl 100+ bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken, hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.

Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl 100+

  • Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
  • Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
  • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
  • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden.

Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.
Waxoyl geeft op de behandeling van een nieuwe auto drie jaar garantie indien de behandeling is uitgevoerd door een Waxoyl-dealer. Deze garantie is van kracht als de behandeling binnen drie maanden na de datum van ingebruikname is uitgevoerd.
Onderdelen die na schade zijn gerepareerd of vervangen moeten onmiddellijk door een erkende dealer met Waxoyl 100+ worden behandeld. De kosten hiervan kunt u verhalen bij uw verzekering.

Na uitvoering van de behandeling met Waxoyl 100+ ontvangt u een garantiekaart. Mocht u deze niet ontvangen hebben, verzoeken wij u er alsnog één aan te vragen bij uw dealer.

Waxoyl 100+
 is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.

Bij Auto den Hartog betaalt u voor een complete behandeling € 175,- incl BTW.!