Opel verlengde garantie

Comfortdekking: rijden zonder zorgen.

U kunt erop vertrouwen dat u met een Opel in een kwalitatief hoogwaardige auto rijdt. Periodiek onderhoud draagt bij aan het naar behoren functioneren van uw voertuig. Toch kan het voorkomen dat er tussentijds een reparatie moet plaatsvinden. De kosten die hiermee zijn gemoeid, kunnen hoog oplopen en worden zelden bij de financiering van een auto inbegrepen.

Met de aanschaf van Opel Verlengde Garantie maakt u in dat kader een uitstekende keuze.

Wat is verlengde garantie? 
Geen onverwacht hoge reparatiekosten.

Opel Verlengde Garantie volgt ná de twee jaar fabrieksgarantie. Hiermee kunt u in heel Europa naar keuze één, twee of drie jaar langer rijden (tot maximaal 100.000 km) zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoorziene reparatiekosten.

Deze garantie dekt een groot aantal essentiële onderdelen van uw Opel, daarom noemen we deze de 'comfortdekking'. De onderdelen die onder deze garantie vallen, worden in de tab ‘dekking’ beschreven. Slijtageonderdelen en ruiten zijn niet gedekt. Opel Verlengde Garantie voorziet ook in een volledige vergoeding van loon- en materiaalkosten. Zo profiteert u van een optimale dekking en houdt u de kosten onder controle!