Airco service

Om u in de zomer optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw Opel, zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe! Hier vindt u alvast wat achtergrondinformatie.

Hoe werkt het airco systeem?
Een airconditioningsysteem is een soort van transportband, die de warmte van binnen naar buiten afvoert en de koude van buiten naar binnen. Het koelmiddel wordt voortdurend in het systeem rondgepompt en kan heel veel warmte opnemen en afgeven: in het interieur warmt het op en wordt het gasvormig, buiten koelt het af en wordt het weer een vloeistof. Dit opwarmen en afkoelen van de koelvloeistof is een cyclus die voortdurend opnieuw begint, totdat de gewenste temperatuur bereikt is.

U kunt zich voorstellen dat het nogal wat eisen stelt aan de mechaniek en onderhoud van uw aircosysteem is dus geen overbodige luxe.

Waarom is een Airco Service een goed idee?

  • Hygiëne 

Vuil en bacteriën stapelen zich op als u uw aircosysteem gebruikt. Tijdens de Airco Service wordt uw systeem grondig en hygiënisch gereinigd. Dit zorgt ervoor dat nare luchtjes verdwijnen. Bovendien voorkomt het dure reparaties achteraf.

  • Werking

Een goed onderhouden aircosysteem werkt efficiënter. Dit maakt een groot verschil hartje zomer in volle zon, of op een druilerige dag bij het ontwasemen van uw voorruit.

  • Kostenbesparend

Een goed onderhouden aircosysteem loopt een lager risico op defecten. Kortom, een goed werkende airco zorgt altijd en overal voor een aangename temperatuur in uw Opel!

  • Veiligheid

Een goed werkend aircosysteem voorkomt dat uw ramen beslaan en houdt u als bestuurder fris en dus alert. Een comfortabele gedachte!

Wij voeren voor u graag GRATIS de Opel Airco Check uit. Zo weet u zeker dat u de zomer doorkomt met een goed werkend aircosysteem!

Als u een afspraak wilt maken in onze werkplaats kunt u bellen met 0181-333-555.